Gratis verzendcodes - een paar manieren om geld te besparen op de verzendkosten

Een van de beste manieren waarop u geld kunt besparen op de verzendkosten bij het online kopen van dingen is door een couponcode te gebruiken. Veel mensen denken dat als ze een couponcode invoeren dat ze dan besparen op de verzendkosten, maar het feit is dat het niet echt de verzendkosten zijn waarvoor u betaalt, het is de korting die u krijgt op uw totale kosten. Als u erover nadenkt, wanneer u voor verzending betaalt, zijn uw totale kosten gewoonlijk hoger dan de prijs van het artikel zelf. Dit komt omdat wanneer u de couponcode invoert u een korting krijgt van het bedrijf, dat dan hun verzendkosten moet berekenen in de totale kostprijs van het artikel. In plaats van te betalen voor de verzending van het artikel krijgt u dus een korting.

verzendkosten

Om een code voor gratis verzending te gebruiken, hoeft u alleen maar de juiste postcode in te voeren die hoort bij een online winkel die dit soort kortingen aanbiedt. Ga vervolgens naar de pagina met Zulily-couponcodes, waar u alle nieuwste codes vindt. Echter, hoewel er niet echt een gratis verzending code beschikbaar is, kunt u nog steeds besparen op de verzendkosten als u deze methode gebruikt! De verzendkosten beginnen namelijk bij $5,00 en lopen meestal met een paar dollar op wanneer u een extra artikel toevoegt.

Een andere manier om geld te besparen op de verzendkosten is door gebruik te maken van de Zulily gratis twee-dagen-verzendcode, waarbij u een minimale bestelling van $100 of meer moet plaatsen voordat u in aanmerking komt voor deze korting. Wanneer u de couponcode invoert, zal de korting die u van het bedrijf ontvangt werken om uw verzendkosten te verlagen. Bijvoorbeeld, laten we zeggen dat u in de markt bent voor een nieuwe wasmachine. Als u de Zulily couponcode voor wasmachines invoert, zal het u vertellen dat u in aanmerking komt voor een korting van tien procent op uw huidige aankoop. Dus, als je weet dat je twee machines wilt kopen, en je weet dat je er minstens vier moet kopen, vanwege de speciale korting die je krijgt, zou deze methode om geld te besparen op je volgende bestelling degene moeten zijn waar je voor kiest.