Verzendkosten zijn inbegrepen wanneer u een code voor gratis verzending krijgt

couponcode

Een geweldige manier om geld te besparen op de dingen die u het vaakst koopt, is door een couponcode te gebruiken. Een couponcode is een speciaal soort internetcode die wordt ingevoerd wanneer u online winkelt en een ander bedrag wordt afgetrokken van het totaalbedrag dat u betaalt wanneer u uw aankoop doet. Coupons zijn meestal niet van toepassing op producten. Ze worden meestal gegeven aan klanten die op bepaalde tijden van het jaar aankopen doen en er zijn een paar plaatsen waar shoppers meer dan één couponcode voor hetzelfde artikel krijgen.

Shoppers kunnen een couponcode invoeren voor een e-maillijst. Die e-maillijst kan e-mailadressen bevatten van mensen die voor hetzelfde artikel hebben gewinkeld. Die e-maillijst kan vervolgens worden doorgestuurd naar andere mensen die zich voor die lijst hebben opgegeven. Op die manier kunnen shoppers bij leden van hun e-maillijst blijven winkelen voor codes voor gratis verzending.

Coupons zijn ook online verkrijgbaar. Deze online shoppers kunnen echter niet weten wat de verzendkosten zullen zijn. In dat geval willen shoppers misschien precies weten hoeveel gratis verzending kost. Ze moeten ook kijken om te zien welke kortingen die verzendkosten zijn.