Verzendkosten - Hoe ze van invloed zijn op u en uw bedrijf

verzendkosten

Verzendkosten zijn van grote invloed op de kosten van uw artikelen en zelfs op de verzenddiensten die u in dienst neemt. Je zou bijvoorbeeld een paar dollar kunnen opstrijken voor een paar brillen van $1,00, die je één keer zult gebruiken, voor een veel beter geprijsd brilmontuur. Of, je zou kunnen schip de bril frame met behulp van een goedkopere economie verzendmethode om uw kosten concurrerend te houden. Al met al zijn de verzendkosten die u betaalt van grote invloed op uw bottom line, dus het zou verstandig zijn om te weten welke methoden betaalbaarder en praktischer zijn. Hier zijn enkele ideeën:

Het gebruik van Cucuyler Cubic Pricing voor uw verzendkosten. Veel mensen geloven dat verzenden op gewicht het meest efficiënt is, maar als je goed kijkt naar het verzendproces, kan het gewicht niet de meest betaalbare manier zijn om uw koopwaar te verzenden. Cucuyler Cubic Pricing houdt rekening met het extra gewicht van het pakket, wat de prijs vaak verhoogt. Dit gewicht kan echter opgesplitst worden in afzonderlijke delen zoals het werkelijke gewicht van het product, de verzendkosten voor het hele pakket, en/of de waarde van speciale geleverde diensten. De verzendkosten calculator van Cucuyler geeft u een duidelijk beeld van hoeveel elk onderdeel invloed zal hebben op de totale prijs.

Als het gewicht van het pakket groter is dan het dimensionale gewicht van het pakket, dan zullen de verzendkosten lager zijn. Het dimensionale gewicht van het pakket is het werkelijke gewicht van het product zonder verpakking. Het dimensionale gewicht wordt berekend op basis van het gewicht van elk onderdeel in het pakket. U kunt deze informatie gratis online vinden.