Wat is het verschil tussen cadeaus en aanwezigheid?

Wat is het verschil tussen cadeaus en aanwezigheid? In dit korte artikel zullen we cadeaus versus aanwezigheid vergelijken. Het woord wordt meestal zo gebruikt in nieuwe zinnen, bijvoorbeeld: Tante Fannie heeft geen cadeautjes meegenomen op haar verjaardag. Andere voorbeelden zijn: Ik heb net ontbeten met Ann, en ze zei dat ze zich klaar moest maken omdat haar oom volgende week de stad uit is. Presenteren daarentegen is een werkwoord, dat demonstreren betekent, zoals wanneer een politicus een toespraak houdt waarin hij een beleid beschrijft.

cadeautjes

Het belangrijkste argument tegen het geven van cadeautjes aan iemand is dat ze dan het gevoel krijgen dat ze iets gekocht krijgen in plaats van dat ze iets geven. Het belangrijkste argument ten gunste van cadeaus is dat iemand, door hem geen cadeau te geven, het gevoel krijgt dat je niet genoeg om hem gaf om er moeite voor te doen. De tegenwoordige tijd dwingt aandacht af, dus het ontbreken van het werkwoord kan mensen juist een beter gevoel bij je geven. Bovendien hebben mensen de neiging zich dingen beter te herinneren als ze in de verleden tijd staan, dus de tegenwoordige tijd kan je helpen!

Er is nog een geldige reden om mensen persoonlijke geschenken te geven; studenten die het goed doen op school zouden voor hun succes geschenken moeten krijgen. De tegenwoordige tijd kan helpen dit doel te bereiken. Zoals eerder gezegd, is het belangrijkste argument tegen het geven van cadeaus dat mensen zich schuldig voelen, wat weer ten koste gaat van hun gevoel van eigenwaarde. De aanwezigheid van een duidelijke "ik" in de werkwoordsvorm neemt dit gevoel weg, terwijl de ontvanger van het cadeau juist de moeite zal waarderen die je hebt genomen om van tevoren aan hem of haar te denken.