Gebruik van de tegenwoordige tijd met inleiding en aanvaardbaar gebruik

Cadeaus zijn een geweldige manier om iemand te laten zien dat je om hem of haar geeft. Er zijn veel soorten cadeaus en je moet bedenken wat het beste zou zijn voor de persoon voor wie je het koopt. U kunt cadeaus kopen voor vrijwel iedereen, van goede vrienden tot zakenpartners en onbekenden. De cadeaus die je koopt, maken het cadeau uniek, dus kies zorgvuldig. Hoewel je je cadeaus speciaal wilt maken, is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de cadeaus die je koopt geschikt zijn voor de persoon die ze zal ontvangen.

presents

Een geschenk of cadeau is elk tastbaar voorwerp dat wordt gegeven in de hoop er iets voor terug te krijgen of een soort tegenprestatie. Een voorwerp is geen geschenk als dat voorwerp al eigendom is van degene aan wie het wordt gegeven. Hoewel bij het geven van een geschenk enige hoop op een vergoeding kan bestaan, is een geschenk bedoeld om geheel gratis te zijn. Voorbeelden van geschenken zijn geld, eten, bloemen en andere tastbare zaken.

Als voorbeeldzin geldt: ik heb Michael een cadeaubon voor een vakantie gegeven in ruil voor zijn mening over een artikel dat ik heb geschreven. In deze voorbeeldzin is "ruilen" het juiste werkwoord om de handeling van het geven te beschrijven. "Geschenken beschrijft de daad van het geven. "Ruilen" beschrijft het idee erachter. In deze voorbeeldzin ruilde ik Michaels vakantiecertificaat voor een mening. Hoewel het geen onmogelijk concept is, heeft het wel wat potentieel voor misbruik - het profiteren van een ander door het gebruik van geschenken.