Hoe de verzendkosten te beperken

De verzendkosten kunnen hoog oplopen, afhankelijk van een aantal factoren. Een van de belangrijkste factoren die van invloed zijn op de verzendkosten is het gewicht en de grootte van het artikel. Artikelen met overgewicht moeten meer betalen voor verzending dan die met een kleiner formaat. Dit komt doordat rederijen meer ruimte moeten reserveren voor grotere artikelen, waardoor ze meer voor verzending in rekening zullen brengen. Hier zijn zes factoren die de verzendkosten van uw pakket beïnvloeden.

verzendkostenVerzendkosten

Hoe verzendkosten te verlagen

Verzendkosten kunnen hoog oplopen, afhankelijk van een aantal factoren. Een van de belangrijkste factoren die van invloed zijn op de verzendkosten is het gewicht en de grootte van het artikel. Artikelen met overgewicht moeten meer betalen voor verzending dan die met een kleiner formaat. Dit komt doordat rederijen meer ruimte moeten reserveren voor grotere artikelen, waardoor ze meer voor verzending in rekening zullen brengen. Hier zijn zes factoren die van invloed zijn op de verzendkosten van uw pakket.

De grootte van het pakket is niet langer een factor bij het bepalen van de verzendkosten. Tegenwoordig wordt de pakketgrootte niet eens meer in aanmerking genomen bij het berekenen van de verzendkosten, omdat deze automatisch door computers wordt berekend. Als dit getal groter is dan de werkelijke DIM grootte, dan wordt het gebruikt om de verzendkosten te berekenen op basis van het gewicht en de grootte van het pakket. Als u de verzendkosten wilt bepalen op basis van het werkelijke gewicht en de werkelijke grootte van uw artikel, kunt u uw artikel in de winkel opmeten voordat u het koopt en in een aparte container mee naar huis neemt.

U kunt de verzendkosten ook verlagen door gebruik te maken van verzendtarieven die in overeenstemming zijn met de Internationale Standaard. International Standard gebruikt eenvoudigweg een driecijferige code om de prijs van een product te bepalen. Als u verzendt tegen tarieven die overeenkomen met de internationale standaardverzendtarieven, kunt u uw artikel voor veel minder kopen en het toch geleverd krijgen. Internationale standaardverzendtarieven kosten gemiddeld ongeveer drie dollar per pond. Als u nog meer geld wilt besparen op de verzendkosten, kunt u altijd drielaags verzendetiketten gebruiken die ook het gewicht en de verzendkosten zullen verminderen.