Verlaag uw verzendkosten

Zo veel bedrijven maken tegenwoordig gebruik van online winkelen, dat de verzendkosten de pan uit rijzen. De meeste bedrijven bieden gratis verzending aan shoppers binnen een bepaald prijsbereik, maar de realiteit is dat verzendkosten meestal de grootste factor zijn waarom een klant de ene verkoper boven de andere verkiest. De beste manier om uw klanten blij te maken door hun verzendkosten te verlagen, is door een verscheidenheid aan producten aan te bieden. Door verschillende opties in dezelfde prijsklasse aan te bieden, kunt u klanten aanmoedigen meer te kopen, wat uw verkoop zal opdrijven en de verzendkosten gemakkelijker te beheren zal maken. Hier zijn enkele tips over hoe u de verzendkosten kunt verminderen bij het verzenden van elektronische artikelen.

verzendkostenverzendkosten

Verlaag uw verzendkosten

Want zoveel bedrijven maken tegenwoordig gebruik van online winkelen, rijzen de verzendkosten de pan uit. De meeste bedrijven bieden gratis verzending aan klanten binnen een bepaald prijsbereik, maar de realiteit is dat de verzendkosten meestal de belangrijkste factor zijn waarom een klant de ene verkoper verkiest boven de andere. De beste manier om uw klanten blij te maken door hun verzendkosten te verlagen, is door een verscheidenheid aan producten aan te bieden. Door verschillende opties in dezelfde prijsklasse aan te bieden, kunt u klanten aanmoedigen meer te kopen, wat uw verkoop zal opdrijven en de verzendkosten gemakkelijker te beheren zal maken. Hier volgen enkele tips over hoe u de verzendkosten kunt beperken bij het verzenden van elektronische artikelen.

De meeste bedrijven berekenen de verzendkosten op basis van het gewicht, dus zoek eerst uit met welk gewicht uw artikel zal worden verzonden. Om de verzendkosten voor uw klanten te berekenen, deelt u gewoon het totale gewicht van het cadeau door het aantal eenheden dat het bevat. Bijvoorbeeld, als uw klant tien dozen koekjes van u koopt en het geschenk weegt vier pond, dan zal zij vier pond koekjes naar haar huis verzenden. De meeste andere artikelen verstuurt u best met UPS of FedEx, omdat die speciaal verpakkingsmateriaal hebben dat bestand is tegen de verzendingsdruk. Er zijn ook veel betaalbare, maar duurzame artikelen op de markt die niet per se te veel wegen om succesvol te verzenden.

Wanneer u uiteindelijk een prijsklasse bepaalt, is het tijd om de grond verzendopties te overwegen. De verzendkosten op de grond kunnen goedkoper zijn omdat zowel de verzending als de levering van het artikel op de locatie van de klant zijn inbegrepen. Het kan echter duurder zijn dan luchtvervoer, dat extra kosten in rekening brengt voor versnelde service en langere levertijden. Wanneer u deze diensten uitbesteedt, kunt u vaak een betere deal krijgen. Als u uitbesteedt aan een plaatselijke drukker en/of distributeur, moet u hen echter compenseren voor de tijd die zij besteden aan het verwerken van bestellingen en het verzenden van goederen. Daarom, als je een startende onderneming bent, is het het beste om de verzendkosten zelf te berekenen of een derde partij in te huren om het rekenwerk voor je te doen.